miercuri, 29 decembrie 2010

 29.12.2010
 De ce te doare capatana?
Ce intrebare stupida cica de ce te doare capatanaa=)))Sti dc?nu stii iti zik euu
ori esti bolnav,si nu ma refer la balnavv [raceala,alte chesti]bolnav cu capuu fratee`=))) bea o bere bergenbir
 si fumeaza winchester si apoi simti durerea capatanii intenss=))) bine daca vrei mai multa bere capatana nu se suparaa.Dupa sa`mi zicii ce senzatii ai:-s Am simtit`o pe propria experienta. Cika fi antena
Bubb:Fata ma ametii:-s
Zuzic:fata eu n`am nimic sunt intreaga
Bubb:fata numai pot[si incep sa scutur zapada din pomi]
Zuzic:fata tu ejti beat?
Bubb:nu fata n`am nimiccccc ...nooooooooo=))
Bubb:fata tu ejti beat?
Zuzic:fata eu suntt intreagaa n`auzii
Bubb:n`aud fataaa=))
Un momentt .ne dam pe gheataa fraa`=)) a fost distractivv=) si eram treze n`am cazut=))
Bubb:fata nush ce facuii [si buff una`n ochi lu Zuzic]
Zuzic:fataa ma lovisi cu umaruu in ochii si imi curge rimeluu`
Bubb:fata tu ejti beaat ca eraa barbiaa=))
Zuzic :imi curgee rimeleleeeeeee=))
                             Momentt:mergem.
 Ajungem in momentu in care ne despartim..:((
Bubb:Hai pa fataa=))
Zuzic:pa fataaa
Bubb:sa ma suniii
Zuzic:bn fataa=))
Avertismentt pentruu totii consumatorii...=)) NUMAI CONSUMATI ALCOOL DAUNEAZAAA FARTEE`=))

Suflete pereche

                                              

                                     Suflete pereche


Foarte multe cupluri, foarte multi indragostiti, folosesc expresia "este sufletul meu pereche" dar foarte multi nu stiu exact despre ce e vorba si ce implica regasirea sufletului pereche.
Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.
Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti si-au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intilni in aceasta viata, pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra la un proiect comun. Se regasesc pentru ca au ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna. Relatia care exista intre Sufletele pereche va accelera karma fiecaruia intr-un grad atat de mare, incat evolutia lor va fi grabita peste nivelul mediu de evolutie. Aceasta regasire este importanta, in special cand unul dintre ei sau ambii se apropie de finalul ciclului de incarnari proprii. Iubirea lor imensa ii ajuta sa obtina Eliberarea finala mai repede decat ar fi nivelul de timp mediu de obtinere al acesteia.

Cum il recunosti?

Este greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le percepi cand iti intalnesti Sufletul pereche. Nu exista doar atractie fizica, emotionala, sexuala, simti ca este mult mai mult, ca tot ce simti si percepi va exista pentru totdeauna. Iubirea este atat de mare si profunda incat orice departare de sufletul tau pereche iti va produce stari de rau, in special stari de lesin (un fel de devitalizare a corpului), dureri de inima etc. Ranile emotionale care apar in timpul relatiei pot fi resimtite mult mai adanc si mai dureros decat ar fi simtite in relatiile obisnuite. Daca iubirea dintre Sufletele Pereche este intrerupta de circumstantele vietii, ambii pot resimti o durere adanca si o tristete istovitoare. Este ceva obisnuit pentru un Suflet pereche sa moara de inima franta, dupa ce i-a murit fizic perechea.
Putem citi in multe carti de astrologie despre sufletele surori, dar in nicio carte nu am gasit o metoda clara de determinare a regasirii sufletelor surori.
Din punct de vedere astrologic sinastria celor doi ar trebui sa evidentieze o serie de superpozitii, sa existe 5-6 elemente karmice de regasire a sufletelor surori. Totusi, sunt multe cupluri care au 6-7 aspecte si conjunctii karmice iar relatia lor este departe de o dragoste nepamanteana.
Intrebarea este cum putem fi siguri ca avem de-a face cu o regasire a sufletelor perechi? Un element extrem de important de la care ar trebui sa pornim este sa observam daca in harta natala exista sansa de a intalni un suflet sora. Acest indiciu este dat de Soare, Luna sau Venus in conjunctie sau trigon cu Pluton, sau daca una dintre aceste planete personale se afla in casa VIII. Atunci cand in hartile natale ale celor doi exista aceasta posibilitate de a intalni un suflet sora putem merge mai departe cu analiza sa vedem daca exista acele elemente care sa indice ca pot fi suflete pereche.
In sinastrie (suprapunerea celor doua harti astrale, notate mai departe cu [1] si [2]) sunt o serie de superpozitii si elemente karmice care pot indica o regasire a sufletelor surori. Conjunctiile karmice, in care Soarele, Luna, Venus sau Ascendentul din [1] se suprapun peste Saturn din [2] este un indiciu al regasirii sufletelor surori. Axa Nodurilor Lunare in opozitie sau Nodul Nord [1] in conjunctie cu Luna sau Ascendentul [2] reprezinta un alt indiciu al regasirii sufletelor surori.
Dar toate aceste superpozitii nu iti pot garanta ca ti-ai gasit sufletul pereche. Daca cercetam tema noastra cu a cunoscutilor nostri exista posibilitatea sa gasim unele din aceste indicii. Relatiile in care intervin indiciile date de Saturn sunt fascinante si uneori chinuitoare.
Dar te vei intreba care sunt acele elemente care sa duca la completarea celor doi si ce poate adeveri faptul ca cei doi sunt suflete pereche? Greu de spus. Intre cei doi ar trebui sa existe o complementaritate remarcabila la toate nivelurile: fizic, emotional si spiritual. Un prim punct de plecare ar fi casa VIII care arata legaturile profunde dintr-o alta viata. Soarele, Luna sau Venus [1] aflate in casa VIII [2] arata o reintoarcere a unei iubiri din trecut. Cat de intensa si profunda a fost aceasta iubire o arata aspectele pe care le face planeta respectiva din VIII. Un aspect foarte puternic ar fi dubla superpozitie Soare - Luna (adica conjunctia Soare [1] - Luna [2] concomitent cu Soare [2] - Luna [1]), fapt ce arata ca intre cei doi exista o intelegere mutuala si o mare armonie si un sentiment de fuziune profunda la toate nivelele, nu doar la cel fizic. Intr-un fel acest interaspect reface unitatea androginului, mitologic omul fiind initial bisexual si ulterior Divinitatea separandu-l in doua elemente distincte (barbat si femeie) care se cauta indefinit de-a lungul reincarnarilor ca doua jumatati ale unui talisman magic. Ne putem intreba daca nu cumva acest interaspect e un indiciu major al unor suflete pereche... dar probabil ca nu e suficient.
Un alt aspect foarte puternic in sinastrie este Piramida care se formeaza intre planetele personale dintre [1] si [2] (putem sa-l includem si pe Saturn). De exemplu Soarele [1] la 15 grade Taur, cu Marte [1] la 16 grade Fecioara si cu Luna [2] la 14 grade Capricorn formeaza o Piramida. Intre cei doi exista o legatura speciala. Exista o mare armonie si intelegere, se completeaza unul pe celalalt la toate nivelurile.
Un alt indiciu extrem de important in regasirea sufletelor surori este dat de Vertex. Vertexul indica regasirea sufletelor surori in sinastrie, unirile predestinate. Poate fi o confirmare a regasirii sufletului pereche atunci cand mai exista si alte indicii de regasire. Daca axa Nodurilor Lunare arata trecutul comun (Nodul Sud) sau o legatura care va continua si in viata viitoare (Nodul Nord), Vertexul [1] in conjunctie stransa cu Soarele, Luna, Venus sau chiar Junon din harta celuilalt [2] indica intalnirile predestinate, regasirea a doua suflete surori care au mai trait deja experiente relationale in alte vieti si care se reintalnesc pentru a-si continua relatia acum si in aceasta viata.
De asemenea, el poate fi declansatorul acestor regasiri. Vertexul este un punct in harta natala care poate fi activat doar de planetele in tranzit. Atunci cand Jupiter, Saturn sau Nodul Nord in tranzit trece peste Vertex, iar Soarele sau Venus in tranzit sunt in conjunctie cu Vertexul sau cu punctul opus (anti-Vertexul) pot avea loc regasirile celor doua suflete pereche.
Mai sunt si alte indicii date de harta compusa dintre cei doi, a caror existenta este extrem de importanta pentru a da siguranta interpretarii. In tema compusa, un indiciu tipic al regasirii sufletelor surori este conjunctia Soare - Venus. Poate e prea mult spus daca i-am spune un indiciu de validare, dar este o confirmare a indiciilor gasite in sinastria celor doi ca sunt suflete pereche.
In tema compusa a doua suflete surori asteroidul relational Amor care reprezinta iubirea spirituala, iubirea neconditionata, marea iubire, va fi intr-o casa unghiulara si/sau in aspect (conjunctie, sextil sau trigon) cu Soarele sau Venus.
Relatia nu beneficiaza intodeauna de happy-end, dar este o binecuvantare sa-ti intalnesti sufletul pereche in aceasta viata. Nu toti avem aceasta sansa, deci te poti considera o persoana norocoasa daca ti l-ai gasit.
Sa-ti frang o aripa… s-o sting in lacrimi de cenusa.
Nu o sa mai poti sa zbori… ti-am scuipat lacrimile,
Ti le-am scuipat prea dens si poate ca deja mi se face greata,
M-ai scuipat in minciuna.
Sunt la capat de drum si nu te mai recunosc, crezi ca pot fi altcineva?
Te vomit pe toate trotoarele, te izbesc de porti reci de sticla
si crezi acum ca pot fi altcineva?
Oricum…
Nu o sa intelegi niciodata cum e sa iubesti cu adevarat.
Dar ce e iubirea?
O stare pe care o simti?
Nu… pare prea complicat si totusi…
Poate ca nu voi reusi niciodata s-o inteleg.
Sa iubesti?
Iubesti doar faptul ca esti singur…
Dar de fapt nu esti, esti doar o imitatie…
O imitatie jegoasa.
Plina de prostie si amagire.
De ce… tot tu m-ai aruncat in negru?
Vii si iesi pe poarta
Pe care tot eu trebuia s-o deschid.
De ce imi faci asta?
De ce… tot tu m-ai aruncat in negru?

Pentru ca ele conteaza cel mai mult!

O prietenie adevărată este, în viaţă, ceea ce este o oază în pustiu: un colţ verde de umbră în infernul fierbinte şi galben al nisipului nestatornic

marți, 28 decembrie 2010

faptele canibalice ale femeii din lună. refugii stranii
poezie [ ]





ultimele femei canibal trăiesc pe lună

ne aducem aminte
fuga lor asemănătoare cu a americanilor din vietnam
…în acele momente ajunsese luna plină de femei

noi am rămas pe pământ
să fim bărbaţi
sau ele femeile noastre păpădii

de-atunci n-am mai privit luna decât
pentru a pune la locul ei noaptea
şi-a o înjura o dată la 28 de zile

din ce în ce mai rar însă

pământul a înlocuit încet încet luna din suflet
eram tot mai greoi mai grosolani mai pământii
dar eram bărbaţii ce se împotriveau
faptelor canibalice ale femeii
ce straniu refugiu şi-au găsit comentam noi
seara la o bere cu ochii în pământ

era aşa de teluric sufletul nostru
iar ele erau luate de vântul cel mai uşor
ne resemnaserăm să mai alergăm după ele şi să le aducem înapoi
în casele noastre de pământ de beton de oţel

şi tot mai des ne întrebam la aceeaşi bere de noapte
de ce luna le îndemnase
să ne muşte din inimă cu atâtea buze mânjite cu clipe
să ne roadă minţile rozătoare cantabile în zori
să ne deschidă atât de crud vintrele cu lovituri de moarte repetată
să ne înghită gândurile noastre de staniol cu tot cu ambalajul de dragoste

ele au rămas mai departe în lună
celelalte uşoare ale noastre femei păpădii
s-au ridicat spre alte lune

oare de ce femeile aleg aceste atât de stranii refugii?

Despre prietenie

Despre prietenie
 Se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. Este exact, dar criteriul acestei sinceritati il are intotdeauna celalalt, nu tu. Esti considerat sincer nu \"cand nu ascunzi nimic\" celuilalt, ci cand nu ascunzi ceea ce asteapta de la tine sa ascunzi.
Este poate paradoxal, dar asa e; sinceritatea ta nu se verifica prin tine, ci prin celalalt. Esti considerat sincer numai atunci cand spui ceea ce vrea si ceea ce asteapta altul de la tine sa spui. Daca ii marturisesti unei prietene ca e frumoasa si inteligenta, in timp ce ea nu e nici una nici alta, nu esti sincer. Daca ii spui ca e urata si foarte putin desteapta, esti sincer. Dar marturiseste-i ca toate acestea n-au absolut nici o importanta, ca altele sunt lucrurile pe care ai dori sa i le spui, ca isi macina timpul intr-un mod stupid, ca traieste o himera, ca viseaza la lucruri ce o indeparteaza de adevar si de fericire atunci sigur nu esti nici sincer, esti nebun.

Este poate ciudat, dar ne temem de o lume \"defavorabila\", de un mediu strain, cu care nu putem comunica, fatza de care nu putem fi \"sinceri\". Pentru a nu fi singuri vrem ca lumea sa fie sincera cu noi. Doar sinceritatea ne da aceasta certitudine ca suntem inconjurati de prieteni, de oameni care ne iubesc, ca nu suntem singuri. De aceea in ceasurile de mare singuratate se fac cele mai multe confesiuni, se deschid sufletele, oamenii se cauta unul pe altul: tocmai pentru a anula acel sentiment al izolarii definitive.
Sinceritatea este si ea, ca atatea altele, un aspect al instinctului de conservare. De fapt, sinceritatea participa la acea complicata clasa de sentimente si orgoliu ce se numeste prietenie si care, trebuie sa recunoastem, constituie unul dintre cele mai serioase motive de a iubi viata. In prietenie se intampla acelasi lucru: esti iubit nu pentru ceea ce esti tu, ci pentru ceea ce vede si crede prietenul tau in tine. Tu, omul, esti sacrificat intotdeauna. Esti iubit nu pentru tine, ci pentru ceea ce poti da, ceea ce poti justifica, verifica, contrazice sau afirma in sentimentele prietenului. Si nu te poti plange, pentru ca si tu faci la fel; toata lumea face la fel.

Ceea ce intristeaza oarecum intr-o prietenie este faptul ca fiecare dintre prieteni sacrifica libertatea celuilalt. Prin \"libertate\" inteleg suma posibilitatilor lui, vointa lui de a se schimba, de a se modifica, de a se compromite.
Esti iubit pentru ca prietenii s-au obisnuit cu tine sa te vada pe strada, sa te intalneasca la un anumit local sau pe terenul de sport, s-au obisnuit sa mergi cu ei la cinematograf, in vizita la cunostinte, sa-ti placa, in general, ceea ce la place si lor, sa gandesti, in general, ceea ce gandesc si ei. Unde esti tu in toate aceste sentimente ale lor? Esti descompus, distribuit si asimilat dupa vointa sau capriciul lor; iar tu faci la fel. Daca intr-o zi vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta de la tine sa faci, atunci nu mai esti un bun prieten, atunci incomodezi, obosesti, stanjenesti. Cateodata esti tolerat; aceasta e tot ce poate oferi dragostea prietenilor tai libertatii tale: toleranta.

Zilele trecute incercam sa vorbesc cu cativa prieteni despre moarte, iar ei parca mi-ar fi spus: \"Draga, fii serios si lasa prostiile la o parte!\". Ei nu intelegeau ca ceea ce le apare lor drept prostii poate insemna pentru mine o problema esentiala. Si atunci m-am intrebat ce ar spune prietenii mei daca as savarsi un act compromitator, dar cerut urgent de libertatea mea? Si mi-am dat seama ca n-ar judeca schimbarea din punctul meu de vedere. Ei n-ar incerca sa treaca o clipa in mine, ca sa imi inteleaga nebunia. M-ar decreta nebun, m-ar tolera s-au m-ar lasa singur. In nici un caz n-ar trece in mine. Or, dragostea adevarata nu insemna decat aceasta completa renuntare la individualitatea ta pentru a trece in celalalt.

O prietenie nu se verifica numai prin libertatea pe care i-o acorzi celuilalt. A ajuta pe un prieten la nevoie, a-l incalzi cu mangaierile tale, a-l inconjura cu \"sinceritatile\" tale nu inseamna nimic. Altele sunt adevaratele probe ale prieteniei: a nu-i incalca libertatea, a nu-l judeca din punctul tau de vedere (care poate fi real si justificabil, dar poate nu corespunde experientei destinului celuilalt), a nu-l pretui prin ceea ce iti convine sau te amuza pe tine, ci pentru ceea ce este, pentru el insusi, prin ceea ce trebuie el sa realizeze ca sa ajunga un om. Iar nu un simplu manechin. Toate acestea insa nu ti le cere nimeni, dupa cum nimeni nu-ti cere adevarata sinceritate, ci numai acea sinceritate pe care o doreste el. Nu uitati ca intr-o prietenie nu conteaza numai ceea ce ia celalalt. Fiecare luam mai putin decat ar trebui. Acesta este marele nostru pacat: ca nu ne e sete de mai mult, ca ne multumim cu sferturi; de aceea avem fiecare dintre noi atata spaima de ridicol. Nu numai ca nu dam cat ar trebui, dar luam cu mult mai putin decat ni se ofera.

Sunt adolescent, deci iubesc!

Adolescentul de azi!!! Te-ai intrebat de ce atatea schimbari, de ce atatea ganduri si mai ales de ce atatea sentimente? Esti adolescent , esti complicat si vrei sa te distrezi. sarut.jpgTrecutul niciodata nu conteaza pentru tine, traiesti mereu prezentul si nu te gandesti la viitor…Sunt clipe in care pur si simplu nu stii si momente care te doboara, dar depasesti orice obstacol pentru ca esti tanar, plin de viata si dornic de a cunoaste o lume noua.
Iti traiesti viata, nimeni nu iti mai dicteaza fiecare pas , inainte erai doar un vizionar al acestei lumi, parintii te pregateau pentru o noua etapa unde trebuia sa inveti sa fi independent , dar acum?!…acum devii protagonistul propriei lumi ,deodata esti liber si ce faci? Te aventurezi in viata , experimentezi si te bucuri, e minunat sa fii independent, sa iti menajezi fiecare zi dupa cum simti si dupa cum vrei.
Dar bineinteles ca odata cu adolescenta intervin noi probleme, care par intotdeauna mult mai dificile, totusi care sunt acestea? Gandeste-te sunt chiar problemele tale de acum...dragostea si prietenii…devin cele mai importante aspecte din viata ta pe care trebuie sa le confrunti si pe care esti nevoit sa le simti.
Dragostea…cine nu a fost dezamagit macar o data, cine nu a suferit sau cine nu s-a simtit cel mai fericit om pentru cateva clipe. Intr-adevar clipele de fericire sunt cu mult mai putine la numar decat cele de dezamagire, dar nimic nu se compara cu acel sentiment de implinire langa persoana cu care ai ales sa incepi o relatie. Am spus relatie?! Oare putem vorbi de relatii in timpul adolescentei , perioada tuturor schimbarilor de atitudine, sentimente, gandire si vestimentatie. De ce nu?
plaja.jpgExista diverse tipuri de relatii. Sa incepem cu cele lungi , cele care implica sentimente dupa mai mult timp petrecut impreuna. Primele luni traiesti emotiile indragostitului prostut, care se supara cand telefonul nu suna la ora stabilita si plangi cand esti ignorat in favoarea prietenilor. Te deranjeaza numeroase lucruri, dar taci din dorinta de a parea special in fata celuilalt si din teama de a nu fi parasit, iti calculezi zilele cand trebuie sa fi mai distant si zilele cand trebuie sa fi mai dragastos pentru a nu-si da seama partenerul ca tu defapt esti “topit” dupa el.
Dupa cateva luni lucrurile incep sa se schimbe , apar interdictiile, geloziile, acele certuri dureroase, le cunosti si tu, in care vrei sa pui punct pentru a-ti respecta demnitatea dar pur si simplu nu poti , incepi sa iubesti si zici ca ierti de data aceasta pentru ca va fi ultima oara ,dar istoria se va repeta …mereu. Treci prin multe chinuri si suferinte , ti se pare ca nu mai ai cale de intoarcere , dar surpriza, urmatoarea zi el/ea se poarta ca la inceput , lucrurile revin la normal si o luati de la capat. Acum v-ati dat seama ca va iubiti si petreceti clipe minunate impreuna.
inima-pe-nisip.jpgDar oare despartirea cum e?!? Cum sa fie…v-ati mai despartit de cateva ori pana acum , dar v-ati impacat , totusi acum ati pus punct pentru totdeauna…simti cum lumea ta s-a terminat odata cu el/ea, nu ai chef de nimic decat sa plangi si sa-ti derulezi in gand toate episoadele frumoase cu voi doi, in acest moment parca aceste episoade au mai multa insemnantate ca niciodata, parca ai fi vrut sa faci mai mult decat atat si cauti scuze pentru despartire sparand ca nu tu esti vinovat si ca o sa va impacati…si poate chiar asa va fi …o sa va impacati. Bineinteles nu toate relatiile lungi urmaresc acest fir, dar trebuie sa recunoastem fiecare dintre noi stim o astfel de poveste si probabil chiar tu ai trait una.
Totusi cum ramane cu relatiile scurte…si ele se numesc relatii , nu? …ai simtit acel fior ciudat cand ai vazut pentru prima oara pe cineva si ai zis ”trebuie sa fiu cu el/ea”. De obicei aceste relatii se bazeaza, intr-o proportie foarte mare, pe aspectul fizic. Vezi , placi, iar acum sunteti impreuna.
Au trecut doar cateva zile si ati facut atatea lucruri impreuna incat ai impresia ca este persoana pe care ai asteptat-o atata timp. Sunt sentimente fulgeratoare, clipe perfecte petrecute impreuna, dar punctul slab al acestor relatii este ca se termina exact cum a inceput, cu o rapiditate pe care nu o intelegi , nu ai apucat nici macar sa te bucuri pana la capat pentru ca totul s-a terminat si nu sti cum sau de ce… nu mai suna, nu mai sti nimic de el/ea sau auzi tipica fraza: “ am probleme, nu pot sa ma implic intr-o relatie acum, nu esti tu de vina”..s-a incheiat, oftezi putin si tanjesti dupa acele momente de vis, totul a ramas o amintire placuta pe care o vei povestii prietenilor apropiati cu acelasi zambet pe care l-ai avut atunci cand voi doi v-ati privit pentru prima data.
buze.jpgIar daca se intampla sa va intalniti pe strada ,o sa fiti distanti, dar cuprinsi de emotii nu o sa stiti ce sa va spuneti decat un simplu “buna, ce mai faci! … Ok pa pa” si o sa te intorci cu o privire pierduta si in acelasi timp bucuroasa ca v-ati revazut.
Aceasta e dragostrea adolescentina, intotdeauna crezi ca ai gasit persoana potrivita, dar in urmatoarea secunda esti tentat da intorci privirea dupa tipa care trece pe langa tine sau dupa tipul bine imbracat… Uneori e amuzant , alteori e dureros , dar in acest lucru consta unicitatea anilor de adolescenta.
Daca te-ai regasit inseamna ca traiesti cea mai frumoasa parte a vietii …ESTI ADOLESCENT: arata , traieste la limitele existentei, rupe orice bariera care te inconjoara , simte cu toata fiinta perioada tuturor posibilitatilor, incearca experiente noi , asadar urmeaza regula adolescentului ARATA…INCEARCA…SIMTE…TRAIESTE!!!

Imi place.....

Sosetele mele in dungi

Cea mai buna investitie , cel mai potrivit cadou pt. mine ( aviz amatorilor!) sunt sosetele!
Nimic nu imi da mai tare o senzatie de confort, de liniste, de echilibru ca o pereche de sosete noi-noutze, calduroase in mijlocul iernii sau fresh si racoroase vara!
Ma rog, ar mai fi ceasurile, parfumurile  si gadgeturile… dar ele ma ” satisfac” pe alte niveluri: ceasurile ma fac sa ma simt sexy, parfumurile ma fac sa ma simt eu, iar gadgeturile imi dau sentimentul de plinatate- de exemplu, o sa ma simt implinit pe 2011 doar daca pana in Craciun o sa-mi iau un HTC SHIFT
Dar pana atunci, cu noua mea pereche de sosete cumparata de la Wolf acum cateva ore , ma simt… impacat cu viata, nou-noutz si perfect echilibrat .
Mi-e bine incaltat cu noile mele sosete in dungi, asa cum stau in iarba  si ma uit la ele de sus in jos.
 Cateodata nu avem nevoie de multe ca sa ne fie bine.  Altadata avem.  :)Doamne ce dang sunt


 Tie ce iti place?.....

luni, 27 decembrie 2010

Tatuajele Rihannei!

Aici va las o parte din tatuajele Rihannei (ca mai are cateva,bine ascunse):

In Urechea stanga:

Pe picior:

In partea dreapta a soldului:

Dupa ureche (urechea dreapta):

In spate la ceafa:



Ce parere aveti despre tatuajele ei...mie mi se par un pic prea multe Neutral

Rihanna Style!

Aveti aici poze cu mai multe tinute purtate de lungul timpului cu Rihanna.






Ok eu v-am pus ceva poze acum va puteti da cu parerea despre stilul Rihannei!

Un meniu perfect pentru masa de Revelion

Ai stat, ai cautat retete, ai experimentat tot ce nici cu gandul nu ai crezut ca este posibil, in speranta ca masa de acest An Nou va fi una cu adevarat speciala. Pe langa traditionalele preparate pe care le pui pe masa in fiecare an, iti oferim acum trei retete inedite, care vor imbogati "oferta" pentru invitatii tai.

File de porc cu mere si varza

Un fel de mancare special, care se poate prepara in mai putin de 30 de minute. Ideal, nu-i asa? Unde mai pui ca ingredientul de baza este carnea de porc, nelipsita de la mesele de sarbatori...

Ingrediente si cantitati:

4 linguri ulei de masline;
4 muschi file de porc;
8 felii de sunca;
2 catei de usturoi, taiati fin;
2 linguri de mustar dijon;
1 pahar cu vin alb;
290 ml zeama de supa de legume;
zeama de la o lamaie;
12 frunze de salvie;
sare si piper, dupa gust.

Ingrediente pentru salata de varza:

1/2 varza rosie, taiata fin;
2 morcovi, rasi;
1 ceapa;
1 catel de usturoi, taiat fin;
2 linguri ulei de masline;
zeama de la o lamaie;
4 linguri maioneza;
sare si piper, dupa gust.

Ingrediente pentru mere:

4 mere de consum, fara miez si taiate felii;
ulei de masline;
zahar;
sare.

Mod de preparare:

1. Prajeste carnea de porc in putin ulei de masline pana se rumeneste pe ambele parti. Inveleste fiecare bucata de muschi in doua felii de sunca si pune-le deoparte.

2. Reincalzeste tigaia si adauga usturoiul, mustarul, vinul, zeama de la supa de legume, zeama de lamaie, frunzele de salvie, sarea si piperul, dupa gust. Lasa la foc pana compozitia scade la jumatate.

3. Pune din nou carnea de porc in tigaie si las-o la foc potrivit timp de 10 minute, pana se patrunde carnea.

4. Pentru salata de varza, pur si simplu amesteca toate ingredientele, "asezoneaza" dupa gust, acopera vasul cu un capac si lasa-l la rece pana cand este nevoie de compozitie.

5. Inmoaie feliile de mar in putin ulei de masline, dupa care presara peste ele zahar si sare. Pune-le pe gratar pana se rumenesc pe ambele parti.

6. Asaza o parte din salata de varza in centrul farfuriei, carnea de porc peste ea si apoi feliile de mar. Stropeste pe marginea farfuriei sosul ramas in tigaie si serveste.

Cantitate: 4 portii.

Timp de preparare: mai putin de 30 de minute.

Risotto cu vitel si curry (Risotto al Curry con la Vitella)

Risotto este unul dintre preparatele cele mai versatile, iar variatiile pe aceasta tema sunt infinite. Este un fel de mancare ce poate fi servit fara greseala cu o salata.

Ingrediente si cantitati:

1 ceapa mica, tocata;
1/4 cana (50 g) de unt fara sare;
2 linguri ulei de masline;
1 1/2 cani (300 g) orez cu bobul scurt;
1 litru zeama de supa clocotita;
100 g spanac (spanacul congelat si apoi dezghetat este la fel de bun), taiat;
225 g carne de vitel, taiata in cuburi;
o ceapa verde, taiata felii;
2 linguri curry pudra;
sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare:

1. Vei avea nevoie de o oala si o tigaie. In oala, fa un sote din ceapa si jumatate din cantitatea de unt, pana cand compozitia devine aurie. Adauga orezul si amesteca timp de 3-4 minute, pana cand boabele de orez devin transparente.

2. Adauga un polonic cu zeama de supa clocotita si continua sa amesteci, pana cand orezul absoarbe toata zeama. Adauga spanacul si apoi, treptat, toarna restul de supa, pana cand orezul se umfla.

3. In tigaie, incalzeste restul de unt cu uleiul de masline. Adauga ceapa verde si lasa la foc un minut, apoi adauga carnea de vitel taiata cuburi si amesteca. Dupa ce carnea s-a rumenit, adauga pudra de curry, diluata intr-o lingura de apa. Continua sa amesteci din cand in cand, pana cand risotto este gata.

4. Aranjeaza risotto pe o farfurie, in cerc, umple centrul farfuriei cu carnea de vitel si serveste.

Cantitate: 4 portii.

Rulada de somon afumat

Orice preparat pe baza de somon afumat este o delicatesa si trebuie... respectata ca atare! In combinatie cu ouale de prepelita, acest fel de mancare "striga" revelion!

Ingrediente si cantitati:

4 felii de somon afumat;
150 g crema de branza;
3 linguri arpagic proaspat, tocat;
1 lingura zeama de lamaie;
2 linguri unt;
10 oua de prepelita, batute;
5 ochiuri in apa, de prepelita;
sare si piper negru, dupa gust.

Mod de preparare:

1. Asaza somonul afumat pe o suprafata plata, curata. Unge feliile de somon cu crema de branza si apoi presara arpagic. Stropeste cu zeama de lamaie, apoi ruleaza carnea, in forma de trabuc. Lasa la frigider timp de 8 minute.

2. Topeste untul intr-o tigaie mica si adauga ouale de prepelita batute. Gateste-le la fel ca pe scrob ("jumari" de oua), timp de 3 minute. Sareaza si pipereaza dupa gust.

3. Scoate rulada de la frigider si tai-o felii.

4. Asaza jumarile de oua pe o farfurie, apoi feliile de rulada de somon afumat si "asezoneaza" totul cu ochiurile in apa.

Timp de preparare: mai putin de 10 minute.
Mereu cred in felul de-a fi
clubul naroadelor esxtreme zi de zi
Ma intreb dac as stii
Mereu ce va fii
Poti sa fii asa cum vrei
Hei dar tine cont nu poti sa fii mai bun decat eiii
Zi dupa zi nu ne invata nimeni si totusi stim
Zuza si ella suntem asa cum vrem sa fim
Mereu in felu meu doar eu cu mine la greu mereu
In felu meu nu ma simt doar Dumnezeu mereu
In felu meu zuza si ella
Timpu trece noi ramanem exact asa cum vrem sa fim

Eu si trupa mea


A inceput intr-o vara
A inceput pe o plaja goala
Ritmul te-a sedus usor si te-a luat cu el in zbor
Ai simtit k traiesti langa noi la Costinesti
Ascultai atent si te mirai nu vroiai decat sa stai

Refren:
Eu si trupa mea va dam muzica
Tu si gasca ta zi na na na nana
Daca-ti place asa canta nu mai sta
Eu si trupa mea zic na na na nana zuza si alina....(fifi&mistik)


La inceput a fost usor cu o chitara  si un microfon
Timpul a trecut raapid
Trupa noastra s-a marit
Mi-am dat seama k lipseste ceva
Versuri Funky Dj's - Eu si trupa mea
Ceva de pe lista
Si atuunci am mai luat cu noi
O clapa si o solista

Na na na nana
Na na na nana zuza si alina


Hei Dj!!!
Vreau sa vad cat esti de tare
Daca crezi k esti in stare
Vreau sa faci lumea sa zboare
Uita-te un pic acum
La fata iubita
Doar un zambet si o privire de-i dai
O faci fericita

Refren:
Eu si trupa mea va dam muzica
Tu si gasca ta zi na na na nana
Daca-ti place asa canta nu mai sta
Eu si trupa mea zïc na na na nana zuza si alina

█████||||||||||||||||||||:X
████████ ░░░░░░:X
██████ ░░░░░░░░░░░░:X :*
████ ░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░:X
██ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░:*
█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░:*
█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░:*
░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░░░░░░░░:*
░░░░░░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░░░░:*
░░░░░░░░░░░░██▒█░░░░░░░░░░░█░░░:*
░░░░░░░░░░██████░░░░░░░█████░░░:X
░░░░░ ░░░███████░░░░░░██▒▒█░░░░:X
█ ░░░░░░░░█████▒█░░░░░██████░░░:X
█ ░░░░░░░░█▒▒▒▒▒█░░░░██████░░░:X
██ ░░░░░░░█▒▒▒▒█░░░░████▒▒█░░:*
███ ░░░░░░█▒▒▒█░░░░░█▒▒▒▒█░░:*
███ ░░░░░░████░░░░░░█▒▒▒█░░:*
████ ░░░░░░░░░░░░░░░░███░░:*
█████ ░░░░░░░█████░░░░░░:*
███████ ░░░░░██░░░░░░░:*
██████████ ░░░░░░:*:*:*
█████████ ░░░░░░░░░:*
████████ ░░░░░░░░░░:*
████████ ░░░░░░░░░░░:*
███ ░ ░░░░░░░░░░░░:*
█ ░░░ ░░░░░░░░░░░:*
█ ░░░░░░ ░░░░░░░ ░░░░░:X
█ ░░░░░░░░░░(:X)(:X) ░░░░░░░░░:X
██ ░░░░░░░░░(:*)(:*) ░░░░░░░░░░:X

Liniile palmelor

 yahoo Trimite pe mail Printeaza acest articol
Principalele linii din palma
Principalele linii din palma
Aceasta este partea pe care cei mai multi o recunosc drept chiromantie, respectiv cititul (ghicitul) in palama.
Cand este vorba de a ghici in palma, veti descoperii ca nici o plama nu seamana cu alta, iar plama stanga difera de palma dreapta.
Unii au foarte putine linii in palma iar alti pot avea si sute de linii subtiri.
Cele mai multe linii sunt provocate de griji. Deci cei cu doar trei linii in palma au avut, probabil, o viata mai usoar fata de cei cu sute de linii.

Defecte ale liniilor

 Trimite pe mail Printeaza acest articol
Defecte pe liniile din palma
Un punct sau o mica pata pe o linie indica un obstacol in viata persoanei respective. Mai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat.

Patratele si grile

 Trimite pe mail Printeaza acest articol
Patrate si grile ce se gasesc in palma
Patrate si grilePartatele sunt semne pozitive si reprezinta protectie.
Deseori ele imprejmuiesc intreruperea unei linii, asta inseamna ca persoana in cauza este protejata si va trece peste toate greutatile care ar putea sa apara.
Grila inseamna intotdeuna ceva rau. Arata ca persoana in cauza nu priveste o anumita situatie atat de limpede cat ar trebui. Va face risipa de timp si energie.

Crucile, insulele si triunghiurile

 Trimite pe mail Printeaza acest articol
Cruci, insule, triunghiuri pe liniile din palma
Insulele din palma Insulele sunt acele cerculete sau ovaluri din interiorul uneii linii, dezvaluie energia irosita. Acestea au de-a face cu nesiguranta, frustrarea si dificultatea emotionala.
O cruce pe o anumita linie este semnul unei schimbari. Crucea trebuie sa fie clara si sa nu provina din suprapunerea liniilor.
Un triunghi se intalneste destul de rar si tine de intelect. El indica ca persoana in cauza este agera la minte si nu poate fi pacalita usor